Welkom op de website van Glasschuifwand, uw Belgische partner voor de mooiste terras oplossingen op basis van het zelf ontwikkelde transparante glasschuifwandsysteem.

Ons unieke concept maakt het mogelijk uw bestaande of nog te ontwerpen terrasoverkapping of tuinkamer te realiseren tegen een eerlijke prijs en onbetwiste kwaliteit.

Bijzonder is onze vernieuwde onderrail, deze is extreem vlak (11mm) om nagenoeg een drempelvrije doorgang te creëren.

365 dagen per jaar buitengewoon buiten, binnen (be)leven & verzekerd van een langere warmtebeleving onder uw terrasoverkapping. Langer buiten genieten, zelfs in het voor- en najaar. Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen . Dan is het wel fijn als u bent beschermd tegen weer en wind.

In totaal hebben we over de afgelopen jaren meer dan 1500 glasschuifwanden, terrasoverkappingen , carport en tuinkamers geplaatst , waardoor er een enorme ervaring is opgedaan met allerlei situaties ter plaatse. Denk daarbij aan onverharde ondergrond, bestaande (ruw) bouw, ontbreken van elektriciteit (voor de optionele verlichting), scheve wanden, geen waterpas ondergrond etc. Wij bedenken en realiseren voor u de gewenste oplossing om tot een perfect resultaat te komen.

Kijkt u gerust rond op onze vernieuwde website van Glasschuifwand die bovendien speciaal geschikt is gemaakt voor uw telefoon of tablet!

Veel kijk plezier en tot ziens

Anita & Johan Peels