Geniet 4 seizoenen lang van het buitenleven met een glasschuifwand of tuinkamer van Peels bvba te Lommel

Geef toe, u droomt ervan of u hebt er minstens al eens aan gedacht: hoe heerlijk zou het niet zijn, als u het hele jaar door van uw tuin kon genieten zonder dat u maar één ogenblik hoeft rekening te houden met ons ‘heerlijk typisch Belgische weer’? Niet voor uw budget, zegt u? Dan moet u dringend een afspraak maken met de firma Peels: u zult verrast zijn over de mogelijkheden en de lage prijs!

“Wat Johan ziet, kan hij maken”, lacht Anita Verhoeven die verantwoordelijk is voor de verkoop en administratie, “Johan is nu eenmaal een vakman die heel secuur werkt: hij heeft ook een jarenlange ervaring in fijnmechanica. Bovendien heeft hij ook een passie voor innoveren. Zo heeft hij de glasschuifwand helemaal zelf ontwikkeld: het is gewoon ZIJN product.” Samen vormen Anita en Johan de perfecte tandem: “Zelf ben ik al zelfstandige sinds mijn 19de: ik weet dus wel hoe alles reilt en zeilt. Johan kan zich volledig toeleggen op de ontwikkeling en montage terwijl ik hier alles met een gerust hart kan verkopen: ik weet immers dat het goed komt.” Peels legt zich toe op terrasoverkappingen die (al of niet nadien) kunnen uitgebreid worden tot een tuinkamer door de plaatsing van kozijnen of glasschuifwanden: “De overkappingen zijn producten van Gardendreams, een Duits gekeurd kwaliteitsmerk: je hoeft dus hele- maal geen schrik te hebben voor doorzakken door bijvoorbeeld sneeuwbelasting.” Peels doet alles: “Wij verkopen, monteren en kunnen de overkapping met kozijnen of glasschuifwanden dichtmaken.” Voor elke situatie bedenken en maken wij een oplossing.

Persoonlijke aanpak

Anita en Johan Peels houden hun bedrijf bewust kleinschalig: “In die kleinschalige aanpak ligt precies onze kracht. Zo kunnen wij de lijntjes kort houden en waarmaken wat wij zeggen: elk project dat wij aannemen, kunnen wij met ons team van A tot Z aanpakken én realiseren.” Gewoon bellen voor een afspraak is al voldoende: “Als de klant ons de globale afmetingen en een foto van de bestaande situatie bezorgt, kunnen we aan de slag en maken we een offerte terwijl u wacht. Ook het werken op afspraak is een bewuste keuze: zo hebben we alle tijd voor een goed gesprek met onze klant en worden we door niets anders afgeleid.” Ook de toonzaal kan enkel op afspraak bezocht worden: “Elke dag van 10 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds en op zaterdag tot 18 uur ’s avonds.”

Glasschuifwand

Johan Peels heeft het unieke glasschuifwandsysteem zelf ontwikkeld en daar mag hij best trots op zijn: “Eén van de sterke punten van dit systeem is dat de onderrail 1 cm hoog is. De onderrail kan zelfs helemaal geïntegreerd worden in de vloer, en dan tevens meteen dienen als water- afvoer voor uw terras. Mooi geïntegreerd, dat is UNIEK! Je kunt er dus nooit over struikelen.” Super veilig is ook het gehard glas met een dikte van 8 mm: “Bovendien heb je geen fundering nodig en is de glasschuifwand volledig transparant. Het is werkelijk een echte meerwaarde bij de terrasoverkapping.” Peels zorgt er ook voor dat de glasschuifwand zowat overal geplaatst kan worden, ook in reeds bestaande situaties : “Wij kijken, denken en vinden altijd een oplossing!” Bovendien is het glasschuifwandsysteem echt betaalbare luxe! www.glasschuifwand.be

TUINKAMER OF VERANDA : HET VERSCHIL

“Een veranda is eigenlijk een volledige bouwtechnische constructie waarbij de achtergevel van de woning wordt weggehaald. En daar- door zit je automatisch in een hogere prijsklasse. Een terrasoverkapping met kozijnen of glasschuifwanden is een tuinkamer. Onze tuinkamer heb je al kant en klaar en helemaal afgewerkt voor pakweg 7.000 euro. Bovendien kun je de aankoop ook splitsen omdat je later in de terrasoverkapping nog kozijnen of glasschuifwanden kunt plaatsen.”

Gardendreams

Het productgamma van Gardendreams doet met de ogen knipperen want vrijwel alles is mogelijk! De terrasoverkappingen, carports en tuinkamers van Gardendreams zijn er in 30 verschillende standaard bouwpakketten. Er zit ook een handleiding bij en zelfs een DVD die de montage stap voor stap uitlegt: “Zelfbouwers kunnen dus meteen aan de slag. Lukt dat niet, dan zorgen wij wel voor vakkundige montage.” Ook specifiek maatwerk is leverbaar!