Door onze eigen productielijn en werkplaats,  zijn wij in staat de meest uiteenlopende projecten succesvol af te ronden. Daar waar de meeste bedrijven moeten werken met een standaard assortiment ,  zijn we in staat onze producten nauwkeurig af te stemmen op de vraag van de klant.

Wij kunnen U, voor bijna alle situaties ,een geschikte oplossing aanbieden,  zodat u met het juiste advies iedere uitdaging kunt aangaan, zoals; overstekken, waaierdaken, vrijstaande veranda, hoek veranda,  en zadeldaken door het toepassen van onder andere;

  • Las en zetwerk aluminium /RVS
  • Frees en draaiwerk  aluminium /RVS
  • Vervaardigen van aluminium kozijnen
  • Advisering in speciale projecten

Ook oplossingen die net wat verder van ons product af staan kunnen we  gestalte geven. Denk daarbij aan aluminium schuttingen, glasversieringen voor in de schuifwand op elk formaat enzovoort.

We hebben hieronder een aantal oplossingen afgebeeld maar neem gerust contact met ons op,  om uw uitdagingen te bespreken.

Wij ontwikkelen en vervaardigen, voor de aansluiting van de terrasoverkapping met de bestaande bouw, op maat gemaakte beugels en steunen in onze eigen werkplaats.

Ook hebben we verschillende domotica en elektro oplossingen beschikbaar, om uw nieuw buitenverblijf optimaal te kunnen gebruiken. Denk hierbij aan extra aansluitingen voor uw laptop en tablet maar ook radiografische verlichting , verwarming of radio voor een uitstekende ambiance.

Met deze kleine toepassingen kunnen we uw wensen helemaal tegemoetkomen en zorgen we voor een optimaal gebruik van uw nieuwe tuinkamer en of terrasoverkapping.

Schuttingen:

Door onze eigen productielijn zijn we in staat om voor de meest uiteenlopende situaties tuinomheiningen en schuttingen te produceren zodat deze bijvoorbeeld in dezelfde kleurstelling is vervaardigd als uw tuinkamer.

Aluminium schuttingen zijn zeer onderhoudsarm, stootvast en natuurlijk bieden ze een goede bescherming tegen wind.